Waar zoekt u informatie over?
Volg & Deel
Volg & Deel
Home  /  Scholing  /  Ziektebeelden

Agenda

Nieuws

Ziektebeelden

Scholing 'Late gevolgen bij Niet-Aangeboren Hersenletsel

Algemeen

In Nederland komen er jaarlijks 130.000 nieuwe patiënten met hersenletsel bij. Hersenletsel kan ontstaan door bijvoorbeeld een beroerte, een ongeval, een ziekte of een hartstilstand. Dit wordt niet-aangeboren hersenletsel (NAH) genoemd. De gevolgen zijn van grote invloed op alle levensgebieden: privé, werk, vrije tijd en toekomstperspectief. Veel mensen blijven hun hele leven beperkingen ervaren. NAH is daardoor een chronische aandoening. Veel voorkomende (late) gevolgen zijn: geheugenproblematiek, vermoeidheid en depressie. Om mensen met NAH hier goed in te kunnen ondersteunen organiseert ZorgBrug 10 april een scholing voor alle professionals die te maken hebben met mensen die late gevolgen hebben door NAH.

   

 Datum  10 april 2017 
 Tijd  12.30-16.30 uur (zaal open vanaf 12.15 uur)
 Locatie  Groene Hart Ziekenhuis
 Doelgroep  professionals werkzaam met patiënten met Niet-Aangeboren Hersenletsel

 

Meer informatie over het programma vindt u op de website van ZorgBrug: https://www.zorgbrug.nl/opleidingen/trainingen/scholing-neurologie/

 

Bij scholing gericht op ziektebeeld of aandoening krijgt u gerichte informatie over een specifiek ziektebeeld of specifieke aandoening, over complicaties, medicatie en (be)handelingen volgens het bestaande protocol.

Naast theorie, komen desgewenst ook praktische vaardigheden aan bod. Denk hierbij aan het gebruik van stomamateriaal, wond- en verbandmiddelen, incontinentiemateriaal, het toedienen van insuline en het toepassen van inhalatietechnieken. Deze scholing ontwikkelen wij voor u op maat.

Meer informatie?

Voor meer informatie kunt u contact opnemen met ZorgBrug via:

T. (0182) 505 432
E. scholingzorgbrug@ghz.nl
W. www.zorgbrug.nl

Deel