Waar zoekt u informatie over?
Volg & Deel
Volg & Deel
Home  /  Thema's  /  Artrosezorg en Reuma  /  Activiteiten  /  Artrosenet Midden-Holland

Agenda

Nieuws

Artrosenet Midden-Holland

Het Artrosenet Midden-Holland is een netwerksite voor mensen met artrose en zorgprofessionals deskundig in de zorg voor artrose. Het Artrosenet stimuleert het uitwisselen van informatie en kennis, waardoor de samenwerking tussen patiënten en diverse professionals wordt bevorderd. Op deze manier wil het Artrosenet bijdragen aan de beschikbaarheid van goede en passende zorg voor mensen met artrose.

Onderzoek heeft aangetoond dat een netwerk van eerste- en tweedelijns behandelaars de deskundigheid van behandelaars bevordert en de communicatie tussen hen verbetert. Ook zijn er aanwijzingen dat een netwerk een besparing kan geven op de kosten van zorg.

 

Zorgverleners die zijn aangesloten bij het Artrosenet hebben specifieke deskundigheid ten aanzien van artrose en hebben afgesproken zich te houden aan de kwaliteitscriteria van het Artrosenet.

In Midden-Holland start men een Artrosenet specifiek voor deze regio. In eerste instantie kunnen fysio- en oefentherapeuten aansluiten wanneer zij voldoen aan specifieke voorwaarden.   

Geïnteresseerden die al een goedgekeurde scholing hebben gevolgd kunnen meteen aansluiten bij het netwerk. Zij dienen de intentieverklaring te ondertekenen. Deze is opvraagbaar via info@transmuraalnetwerk.nl.

Lees meer informatie in de nieuwsbrief over het Artrosenet of kijk op www.artrosenetmiddenholland.nl.

 

 

Deel