Waar zoekt u informatie over?
Volg & Deel
Volg & Deel
Home  /  Thema's  /  Verslavingsproblematiek  /  Documenten

Agenda

Nieuws

Handvat verslavingszorg ROH MH

De ROH MH heeft in 2017 een handvat ontwikkeld ter ondersteuning van de huisartsen en praktijkondersteuners GGZ bij doorverwijzing naar gespecialiseerde aanbieders op het gebied van verslavingszorg. Na de zomer is het document met een scholing aangeboden en verspreid. Vanuit het Transmuraal Netwerk zal jaarlijks zorg gedragen worden voor actualisatie.

 

Alcoholzorggids Midden-Holland

De Alcoholzorggids Midden-Holland is een informatiegids voor mensen die op welke manier dan ook, in aanraking komen met problematisch alcoholgebruik. Dit kan uzelf betreffen, uw familie of iemand anders in uw directe omgeving. De gids is ook te gebruiken wanneer u beroepsmatig met problematisch alcoholgebruik te maken heeft.

De route naar de juiste instelling of de juiste professional is soms moeilijk te vinden. Deze gids is een wegwijzer. De gids geeft een overzicht van beschikbare voorzieningen zowel landelijk, als specifiek voor regio Midden-Holland.

Bestellen van de Alcoholzorggids kan via info@transmuraalnetwerk.nl. Vermeld bij uw bestelling welke gids u wilt, het aantal exemplaren en het adres waar u de gids wilt ontvangen.

Contact

 

Ineke Weverling
0182 505534
ineke.weverling@ghz.nl

Deel