Waar zoekt u informatie over?
Volg & Deel
Volg & Deel
HomeNieuwsAlle berichten

Agenda

Nieuws

Een dag vol vaart in Reeuwijk

Datum: dinsdag 21 mei 2019

Zoals altijd wordt er een kijkje genomen bij een ander werkveld tijdens de jaarlijkse managerscontactdag. Op 14 mei bezochten managers van zorg- en welzijnsorganisaties uit onze regio daarom Landal De Reeuwijkse Plassen.

Ongeveer 45 deelnemers hoorden hier over het thema ‘technologische innovatie in de zorg’. Ter introductie vertelden twee medewerkers van het Centrum voor Innovatief Vakmanschap over hun samenwerking met organisaties en nieuwe leermethoden (zoals werkplekleren). Vervolgens bespraken Jaco van Worp (GHZ), Rob Baljon (Fundis), Irene Feenstra (Zorgpartners), Maria Penedo Cumplido (Instantcare), Mendes Hogestyn (Wolkairbag) en Petra Horsten (Gemiva SVG-groep) tijdens flitspresentaties over technologische vernieuwingen in hun organisaties.

Ook gaven parkmanager Arjan van Esveld en twee rondleidsters informatie over het meest duurzame vakantiepark van Nederland. Na een wandeling bezocht de groep het pas gerenoveerde zorgcentrum De Reehorst. Vervolgens stond er bij De Brug een lunch klaar en sloot een presentatie over Reeuwijkse organisatie De Herbergier (en De Drie Notenboomen) de ochtend af.

Tijdens een managerscontactdag wordt aan verschillende organisaties en onderwerpen kort aandacht besteed en is er tijd voor het leggen van nieuwe contacten. Vooral het snelle tempo van de ochtend wordt gewaardeerd.

Deel