Waar zoekt u informatie over?
Volg & Deel
Volg & Deel
Home  /  Thema's  /  Niet aangeboren Hersenletsel (NaH)  /  Nieuws

Agenda

Nieuws

Nieuws

Training Positieve Gezondheid en werken met het spinnenweb

Datum: dinsdag 21 april 2020


"Gezondheid is het vermogen je aan te passen en je eigen regie te voeren, in het licht van de sociale, fysieke en emotionele uitdagingen van het leven."

Het Transmuraal Netwerk biedt deze training aan om de blik op gezondheid te verbreden en hiermee de verbinding met de patiënt/ cliënt én de samenwerking in de regio te versterken.

Het spinnenweb is een bekende tool van Positieve Gezondheid, maar staat niet op zichzelf. Om met een brede blik naar gezondheid te kunnen kijken, is het goed om je hierin met anderen onder te dompelen. Dan kun je onderbouwd keuzes maken over hoe jij dit binnen jouw werkpraktijk toepast. Laat je daarom drie dagdelen inspireren en ontwikkel de juiste kennis en vaardigheden!

Voor wie
De training is gericht op medewerkers in de zorg én het sociaal domein die gesprekken voeren met volwassen patiënten/ cliënten.

Positieve Gezondheid is een krachtige tool voor Corona/IC-nazorg, waar problematiek op alle levensdomeinen kan opduiken.

Is er belangstelling om met positieve gezondheid op het werk te gaan starten binnen coachingstrajecten, loopbaanbegeleiding, reintegratie, teambuilding of preventieprojecten, geef dat aan.

Er kan altijd een training op maat worden ontwikkeld.

Wanneer
Een nieuwe serie moet nog gepland worden. U kunt uw belangstelling aangeven, dan wordt u als eerste geïnformeerd.

Dagdeel 1
Ontdek wat werken met ‘een brede blik op gezondheid’ betekent. Maak kennis met het spinnenweb en andere tools en tips van het Institute for Positive Health (iPH).

Dagdeel 2
Exploreer hoe en met wie jij het gesprek voert om meerwaarde te bereiken. Oefen specifieke vaardigheden.

Dagdeel 3
We bespreken wat voor een ieder de meerwaarde is van de brede blik op gezondheid. We leren van elkaar hoe te evalueren, de meerwaarde aan te tonen van deze aanpak en je collega’s en leidinggevende te inspireren.

Kosten en inschrijving
€ 200,- voor drie dagdelen.

Certificaat van deelname wordt na afloop uitgereikt. Er wordt om kostentechnische redenen voor deze training geen accreditatie aangevraagd.

Trainer
Ineke Weverling heeft zelf de training bij het iPH gevolgd en is gediplomeerd trainer.
Voor aanmelding of algemene vragen, Incompany voorstellen e.d. mail: ineke.weverling@ghz.nl

Contact

Laura van Werven
0182-505534
laura.van.werven@ghz.nl

Deel