Waar zoekt u informatie over?
Volg & Deel
Volg & Deel
Home  /  Thema's  /  Palliatieve zorg  /  Documenten  /  Informatiegids ongeneeslijk ziek

Agenda

Nieuws

Informatiegids voor Midden-Holland

De informatiegids voor mensen met een ongeneeslijke ziekte en hun naasten, een uitgave van Transmuraal Netwerk Midden-Holland,  geeft een overzicht van alle mogelijkheden en voorzieningen in Midden-Holland (Bodegraven-Reeuwijk, Gouda, Krimpenerwaard, Waddinxveen en Zuidplas).

 De gids is te bestellen via info@transmuraalnetwerk.nl.

 Vermeld bij uw  bestelling het aantal gidsen en uw adres.

  Of klik op de afbeelding en download de gids.

Wilt u op dit punt in uw leven...

Wat zijn uw wensen en grenzen als het levenseinde nadert? Heeft u hier zelf al over nagedacht? Heeft u er over gesproken met uw naasten? Heeft uw huisarts of specialist uw wensen en grenzen ook al vastgelegd?

 Zorgverleners en naasten moeten deze wel kennen om er naar te kunnen handelen. Soms is er voldoende tijd, om alsnog het onderwerp te bespreken, maar niet altijd.

Zorg dat uw wensen en grenzen bekend zijn. Zie het filmpje van het NPCF.

U vindt hier een formulier waarop u een aantal wensen en grenzen kunt aangeven. Noteer uw antwoorden en bespreek ze met uw arts.

'Spreek tijdig over uw levenseinde'

De huisarts kan u informeren over de mogelijkheden die er zijn als u een ongeneeslijke ziekte heeft. Wilt u zolang mogelijk behandeld worden of juist niet, wilt u het liefst thuis overlijden of liever bijvoorbeeld in een hospice. Praat hierover tijdig met uw huisarts en naasten, dat voorkomt misverstanden.

Download de brochure ontwikkeld door huisartsen: 'Spreek op tijd over uw levenseinde'  

Contact

 

Ineke Weverling
0182 505534
ineke.weverling@ghz.nl

Deel