Waar zoekt u informatie over?
Volg & Deel
Volg & Deel

Laura van Werven

Sinds 2013 werk ik bij het Transmuraal Netwerk. Na de studie Beleid & Management Gezondheidszorg was dit wat ik zocht: ik wilde niet vanuit één organisatie denken, maar vanuit een breder perspectief de beste zorg- en ondersteuning voor de patiënt organiseren. Samen met diverse professionals en vertegenwoordigers van patiënten wil ik werken aan verbeteringen in de zorgverlening waardoor zij patiënten op passende wijze kunnen ondersteunen. 
 
Dit doe ik door de landelijke en regionale ontwikkelingen in de gaten te houden en deze te vertalen naar onze regionale zorg- en ondersteuningssector. Daarnaast organiseer ik momenten waarop professionals elkaar ontmoeten. Ik vind het fijn wanneer ik zie dat er tijdens deze bijeenkomsten kennis wordt opgedaan die daarna in de praktijk wordt gebracht. 
 
Samen met diverse professionals en patiëntvertegenwoordigers start ik projecten om de kwaliteit van de zorg- en ondersteuning in de regio te verbeteren. Voorbeelden hiervan zijn de artrosevoorlichtingen in de wijk, het regionale ArtroseZorgnet en het Hersenletselcentrum Midden-Holland. Voor mij is vooral belangrijk dat een project bijdraagt aan de toegankelijkheid van de zorg- en ondersteuning voor de patiënt zodat hij zelf keuzes kan maken die passen bij zijn leven. Wanneer ik kan bijdragen aan die toegankelijkheid heb ik plezier in mijn werk!

 

Laura is betrokken bij de netwerken:

Contact

Laura van Werven
06-48133312
laura.van.werven@ghz.nl

Laura van Werven

Laura heeft de studies Verpleegkunde, Sociale Wetenschappen en Beleid & Management Gezondheidszorg afgerond

Deel