Waar zoekt u informatie over?
Volg & Deel
Volg & Deel

Documenten

 • Artrosegids
  De artrosegids biedt informatie over artrose en bevat een overzicht van relevante adressen van het zorgaanbod in de regio. De gids wordt regelmatig herzien om de informatie actueel te houden.  
   
 • Reumatoïde artritis-gids
  De gids over reumatoïde artritis (RA) biedt informatie over deze aandoening en bevat een overzicht van relevante adressen van het zorg- en welzijnsaanbod in de regio. De gids wordt regelmatig herzien om de informatie actueel te houden.
       
 • Folder Reuma en werk, informatie voor werkgevers en werknemers
  De folder over reuma en werk geeft informatie voor werkgevers en werknemers om problemen rondom werk en reuma te bespreken.
   
 • Folder Reuma en werk
  De factsheet reuma en werk geeft beknopt informatie over verschillende aspecten van het werken met reuma.
   
 • Leidraad artrose
  De leidraad artrose is de basis van de zorgketen voor artrosepatiënten. De problematiek rondom artrose is in probleemvelden opgesplitst. Per probleemveld is er een overzicht van de disciplines die ingezet kunnen worden voor diagnostiek, behandeling of begeleiding. Dit maakt professionals duidelijk waar patiënten instromen in het zorgtraject en wie welke rol en taken op zich neemt.
   
 • Leidraad RA
  De leidraad RA is de basis van de zorgketen voor RA-patiënten. De problematiek rondom RA is in probleemvelden opgesplitst. Per probleemveld is er een overzicht van de disciplines die ingezet kunnen worden voor diagnostiek, behandeling of begeleiding. Dit maakt professionals duidelijk waar patiënten instromen in het zorgtraject en wie welke rol en taken op zich neemt. ​​​​​​​

Bestellen van bovenstaande uitgaven kan via info@transmuraalnetwerk.nl. Vermeld hierbij om welke gids of brochure het gaat, het gewenste aantal exemplaren en het postadres waar u ze wilt ontvangen.

Contact

Laura van Werven
0182-505534
laura.van.werven@ghz.nl

Deel