Waar zoekt u informatie over?
Volg & Deel
Volg & Deel
HomeThema'sCoronaCorona

Agenda

Nieuws

Regionaal vangnet Corona nazorg

Regionaal vangnet Corona nazorg
Mensen die Corona hebben doorgemaakt en hun naasten kunnen specifieke problematiek ontwikkelen. Het Transmuraal Netwerk pakt de regie op, om kennis en ervaring te bundelen en dit in de regio toegankelijk te maken voor alle zorgverleners en ondersteuners. Lees meer.

Factsheet Nazorg Corona

De projectgroep Regionale Samenwerking Nazorg Corona heeft een factsheet ontwikkeld, dat overzicht geeft, voor publiek en een uitbreiding voor zorgverleners en ondersteuners.

U vindt de factsheets bij documenten op deze website.

En verder in Midden-Holland

Twee handleidingen voor ‘Afscheid nemen in buitengewone situaties’
Een geestelijk verzorger uit onze pool heeft samen met een Bredaase collega een handleiding ontwikkeld om de zorgverlender te helpen een stervende te begeleiden bij het afscheid nemen van het leven als er geen naaste of geestelijk verzorger bij is. Een tweede handleiding is er voor de naasten die niet aanwezig kunnen zijn.
Lees meer

Geestelijke verzorging Thuis
Geestelijke verzorging in de eerste lijn is nu mogelijk. In Midden-Holland is een pool met geestelijk verzorgers gestart. Ten tijde van het Corona virus is het mogelijk telefonische consulten of middels videobellen gesprekken aan te gaan.
Lees meer

Palliaweb
Vrijwel dagelijks is er nieuwe informatie beschikbaar op Palliaweb.nl over Covid-19 en palliatieve zorg.
Lees meer

Onlangs geplaatst 7 korte basistrainingen van 12 minuten elk. De serie is gemaakt voor artsen en verpleegkundigen in het ziekenhuis, maar is ook bruikbaar voor zorgprofessionals in het verpleeghuis, hospice en thuis.

Contact

 

Ineke Weverling
0182 505280/ 505534
ineke.weverling@ghz.nl

Palliaweb

Vrijwel dagelijks is er nieuwe informatie beschikbaar op Palliaweb.nl over Covid-19 en palliatieve zorg.
 

Deel