Waar zoekt u informatie over?
Volg & Deel
Volg & Deel

Nieuws

Mee met de Promen-bus

Datum: dinsdag 8 november 2016

Bijna 35 zorgmanagers uit de regio stapten 3 november in een busje van Promen waarna de vijfde managerscontactdag begon. Het thema was deze keer ‘De nieuwe medewerker’.

 

       

 

Tijdens een heerlijke lunch vertelde Frank Rossel (directeur Promen) over zijn organisatie en de veranderingen in waar het de afgelopen periode op heeft moeten inspelen. Na een snelle rondleiding door het bedrijf waar deelnemers een inkijkje kregen in de diverse werkzaamheden van de medewerkers liepen de managers via een omweg naar het Groene Hart Ziekenhuis. Ondertussen spraken zij over nieuwe medewerkers in hun organisatie.

 

 

In het ziekenhuis gaven Marieke Oldewarris (Fundis), Elize Hooftman (GHZ) en Lia van Vliet (Zorgpartners) een flitspresentatie over de flexbureaus van hun organisaties. Marianne van Leeuwen vertelde hoe het gebouw van het GHZ in elkaar zit en Marcel Loot lichtte de gastvrijheidsgedachte toe. Na een bezoek aan een afdeling werd de middag afgesloten met een borrel.

 

 

Deze middag zorgde voor inzicht in (lokale) verbindingen tussen eerste- en tweede lijn, maar ook voor verbindingen tussen managers. Er zijn ook deze keer contacten gelegd die in het dagelijks werk van pas gaan komen!

 

Over enkele maanden wordt opnieuw een managerscontactdag georganiseerd.

Contact

 

Ineke Weverling
0182 505534
ineke.weverling@ghz.nl

Deel